Czy oni wyglądają na DZIADKÓW?!

2014-01-30 16:53

Wielu polskich celebrytów jest już dziadkami. Niektórych trudno podejrzewać o to, że mają już wnuczęta. Zobacz, kto ze znanych artystów jest już dziadkiem.

dziadkowie

i

Autor: x-news

Kazik Staszewski – 51-letni muzyk jest szczęśliwym dziadkiem. Ma dwie wnuczki: 6-letnią Hanię i roczną Helenkę. Bycie dziadkiem podoba mu się do tego stopnia, że napisał o tym piosenkę „Dobrze być dziadkiem”, która znalazła się na ostatniej płycie Kultu „Prosto”.

Jan Nowicki – 75-letni aktor ma wnuka Piotrusia z zakończonego już małżeństwa jego syna Łukasza z Haliną Mlynkovą. Ale mało kto wie, że to nie jedyny wnuk znanego z miłosnych podbojów aktora. Ma on także mieszkającą w Niemczech córkę Sejanę, która ma dwójkę dzieci: córkę Weronikę i syna Zygfryda. Niestety oboje nie znają polskiego, nad czym ich dziadek bardzo ubolewa.

Grzegorz Markowski – 61-letni wokalista Perfectu jest szczęśliwym dziadkiem 6-letniego Filipa, syna Patrycji Markowskiej. Jednak Markowski był już dziadkiem przed narodzinami Filipa. Rockman ma też 57-letniego syna Piotra, owoc kilkutygodniowego związku 15-letniego wówczas Markowskiego. Rzadko widywany syn ma dwie córki.

Zygmunt Chajzer – 60-letni prezenter i dziennikarz może pochwalić się trojgiem wnucząt. Jego córka Karolina, mieszkająca w Szwecji, ma córkę Ebbę i syna Johna. Najbardziej prezenter związany jest z wnukiem Maksiem, synem Filipa, dziennikarza TVN. 9-letni Maks jest oczkiem w głowie dziadka, z którym często spędzają razem czas.

Daniel Olbrychski – 69-letni aktor ma dwóch dorosłych już wnuków: 21-letniego Antoniego oraz rok starszego Kubę. Antoni jest studentem historii, a z dziadkiem łączy go pasja do szermierki. Synów samotnie wychował Rafał Olbrychski, syn aktora, muzyk, aktor i prezenter.

Warszawa. Filip Chajzer z "Dzień Dobry TVN", przy pomocy blogerki kulinarnej i swojego opornego kulinarnie ojca Zygmunta Chajzera, przygotował krótki instruktaż, w którym pokazał, jak za 60 zł przygotować trzy proste świąteczne dania: śledzie z dressingiem śmietanowo-koprowym z dodatkiem jabłka, kapustę ze śliwkami oraz zmiksowanym lubczykiem i chlebem razowym oraz bułeczki z ciasta francuskiego z makrelą.